(171)

Dominoeffekten

ljudbok och e-bok


NÄR HOTET BLIR VERKLIGHET – EN JACKIE PHILIPSSON-THRILLER

UNDERRÄTTELSEOFFICER JACKIE PHILIPSSON hĂ„ller sig gömd för vĂ€rlden i en hyrd lĂ€genhet i Visby. Hennes senaste uppdrag har lĂ€mnat henne med sĂ„r som kanske aldrig kommer att lĂ€kas. Samtidigt har hĂ€pnadsvĂ€ckande information om hennes familjebakgrund fĂ„tt henne att tvivla pĂ„ om hon nĂ„gonsin kommer att kunna vĂ€nda tillbaka till sitt gamla liv.

NÀr hennes chef och mentor Anton ber henne leda operation Vit Snö har hon dock inget val. Hennes kunskaper och expertis behövs mer Àn nÄgonsin. Sverige skakas av oförklarliga strömavbrott, sabotage och datahaverier i samhÀllsviktiga system. Handlar det verkligen bara om slumpen eller finns det allvarligare orsaker?

Vad ingen vet Ă€r att den ryska underrĂ€ttelsetjĂ€nsten redan har satt en plan i verket. En plan dĂ€r Gotland Ă€r en bricka i spelet om kontrollen av hela ÖstersjöomrĂ„det. Faller den brickan, sĂ„ följer de andra snart efter. För Jackie och hennes team vĂ€ntar en gastkramande kamp mot klockan, dĂ€r dubbelspel och förrĂ€deri fĂ„r ödesdigra konsekvenser.

DOMINOEFFEKTEN har inspirerats av verkliga företeelser och bygger pÄ författarens erfarenheter av en tjugo Är lÄng karriÀr inom den svenska underrÀttelsetjÀnsten.

Sagt om DOMINOEFFEKTEN:

"Fartfyllt, och alldeles för nÀra en otÀck verklighet."

Patrik Oksanen, journalist, författare och sÀkerhetspolitisk expert

"OrovÀckande aktuell spionthriller."

Jessica Josefsson, journalist TV4

CAROLINA ANGELIS Àr en författare med mer Àn tjugo Ärs erfarenhet inom den svenska underrÀttelsetjÀnsten. Hon arbetar numera som sÀkerhetsrÄdgivare och förelÀsare, och syns och hörs ofta som kommentator i frÄgor som rör spionage och det sÀkerhetspolitiska lÀget. Hon debuterade 2018 med spionromanen Tunn is.


UpplÀsare: Lo Kauppi
LĂ€ngd:

3.7

171 recensioner

Kicki

2023-11-25

NÄgot trÄkig upplÀsning. Replikerna var odynamiska och kÀndes oÀkta.

Anonym

2023-09-05

Bra och ganska kort bok... klart lĂ€svĂ€rd. MĂ„nga behöver lĂ€sa denna form av "nutidshistoria" 😉👍 Ser fram emot #3 🙏

Maria

2022-10-03

Sjukt spÀnnande, mycket vÀlskrivet och alldeles för aktuellt efter gassabotagen utanför Gotland. Tack!