(13)

Djupens dotter

e-bok


VÀrldshaven bÀr pÄ mÄnga outforskade hemligheter. Ana Dakkar tÀnker bli en av dem som utforskar dem! Hon Àr elev pÄ Harding-Pencroft-akademin, en fantastisk internatskola som ger bÀsta möjliga grundutbildning för att eleverna efter high school ska kunna gÄ vidare till mer avancerade utbildningar inom alla omrÄden med inriktning pÄ det marina, inklusive armén.

Men Ana Ă€r ocksĂ„ vĂ€l medveten om farorna och riskerna med djupa vatten – hon miste bĂ„da sina förĂ€ldrar under en vetenskaplig expedition. Den ende hon har kvar i familjen Ă€r storebror Dev som ocksĂ„ gĂ„r pĂ„ akademin.

Och nu, efter sitt första Är pÄ skolan, Àr det dags för Ana att göra sitt första stora prov. Testet Àr topphemligt. Eleverna i Anas Ärskurs vet bara att de ska plockas upp vid akademin för att köras till en av skolans utbildningsbÄtar och de kommer att vara borta hela helgen.

Men pĂ„ vĂ€g till hamnen intrĂ€ffar en katastrof som kommer att förĂ€ndra dem för all framtid 


I sina succéböcker om halvgudar har har Rick Riordan trimmat fram den perfekt mixen av spÀnning, Àventyr och humor som vi fÄr njuta av Àven hÀr!



4.8

13 recensioner

Astrid

2024-02-21

Ännu en av Rick Riordans fantastiska böcker, rekommenderas!