(499)

Discokungen

ljudbok och e-bok


I det lilla kustsamhÀllet Tradviken bor Tess, en ung kvinna som Àlskar hemorten, trots att de flesta ser Tradviken som ett hopplöst bakvatten. En av fÄ som delar hennes varma kÀnslor för Tradviken Àr den jÀmnÄriga sjÀlvutnÀmnda experten pÄ kungligheter, Johannes Aleborn. Kanske, tÀnker Tess, gÄr det att finna kÀrleken Àven i lilla Tradviken.

Men nÀr Johannes stÀller upp i tv-programmet MiljonfrÄgan fÄr rivalen Linnea plötsligt upp ögonen för honom och Tess förhoppningar om en framtid i Tradviken ser ut att grusas. Som om inte det vore nog stÄr det lilla samhÀllet i vÀgen för den svenskamerikanska miljonÀrsdottern Christas affÀrsintressen. Tess mÄste pÄ nytt stÀlla sig pÄ barrikaderna för att rÀdda Tradviken. Tillsammans med den frÄnskilda storstadstjejen Ellen och den folkskygga Birgitta, vinnare av Fröken Sverige-titeln 1983, mÄste hon samla in en smÀrre förmögenhet för att sÀtta stopp för Christa. Det Àr vinna eller försvinna för Tradviken!


UpplÀsare: Maria Lyckow
LĂ€ngd:

3.9

499 recensioner

Annika

2023-10-19

Hoppas pÄ samma karaktÀrer och nya uppdrag.

Birgitta

2023-09-15

Fin MĂ„brabok

Emma

2023-07-04

En rolig uppföljare med ALLA karaktĂ€rer kvar som i tidigare bok. Dock Ă€r det en ny spĂ€nnande och drĂ„plig historia som drabbar dem. - Vill dyka in i en annan vĂ€rld för en stund rekommenderas denna starkt! Du kommer verkligen underhĂ„llas 👌😅 â˜€ïžđŸ’§â›”đŸ’žđŸŽ‰