(211)

Din tillgivna syster

ljudbok och e-bok


Sjuksköterskan Gabriel tar sitt pick och pack för att flytta till Ljungshed. Efter allt som hÀnt kan han verkligen behöva en förÀndring. Gabriel fÄr nytt jobb pÄ Ljungsheds sjukhus och börjar sakta men sÀkert slÀppa in mÀnniskor i sitt liv igen. Men vad som till en början kÀnns som en vÀlbehövd nystart ska sakta men sÀkert förvandlas till ett rent helvete. Sjukhuspersonal börjar en efter en försvinna spÄrlöst och Gabriels efterforskningar leder honom till en rad hemska insikter kring sjukhusets historia.

Nere i de mörka och labyrintliknande kulvertarna gömmer sig nÄgot gammalt, ursinnigt och odefinierbart. NÄgot som törstar efter hÀmnd. Plötsligt befinner sig Gabriel i en mardrömslik labyrint av skuld, hat och mörker, som pÄ nÄgot sÀtt mÄste fÄ ett slut.

Sebastian Avindell Àr född och uppvuxen i Borensberg. Idag arbetar han som sjuksköterska pÄ akuten vid Linköpings Universitetssjukhus. Med spÀnningsromanen "Din tillgivna syster" (2020) gör han debut som författare.


UpplÀsare: Magnus Schmitz
LĂ€ngd:

3.5

211 recensioner

Anders

2024-02-26

FörstÄr inte varför man klagar pÄ upplÀsaren, han var bra. Boken var spÀnnande men man fick vara fokuserad för att hÀnga med i tidshoppen.

Anne

2023-10-21

bĂžr hĂžres

Anonym

2023-05-29

Stundtals spÀnnande med intressanta Äterblickar. LÀskig pÄ flera sÀtt.