(506)

Det mest vidunderliga

ljudbok och e-bok


Laura försöker hjÀlpa Kornelia som hotas till livet och hon blir sjÀlv utsatt för fara. DÄ det ser som mörkast ut kommer nÄgon till hennes undsÀttning, och han gör mer Àn att bara rÀdda henne. "Varsamt besvarade hon kyssen. Den bar allt det som hon hade lÀngtat efter. Han behövde inte sÀga nÄgot mer. Hon visste det nu. "«Ja,» viskade hon ömt. »Ja?» «Jag vill inte vÀnta till imorgon. Jag vill gÀrna bli din.» Kyssen som beseglade pakten var mjuk och ljuvlig. Av alla underliga ting dök Nora upp i hennes tankar, men Laura förstod genast sammanhanget. Det som hÀnde nu, var hennes otroligaste. Det hon innerst inne knappt ens hade vÄgat drömma om."


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

4.4

506 recensioner

Anonym

2024-02-20

Fantastiskt fin berĂ€ttelse om kĂ€rlek och vĂ€nskap ❀❀❀

Anonym

2023-08-24

Fantastisk serie, vÀldigt fÀngslande och hÀndelserik

Malin

2023-08-14

Mysig serie. Har strĂ€cklĂ€st! Man blir nyfiken och fascinerad över det hĂ„rda och tuffa liv förr - speciellt för kvinnor och de fattiga
 En fin bok som avslutning pĂ„ en fin serie! MĂ„nga lösa trĂ„dar som bands samman till ett ovĂ€ntat slut i en serie som stundtals varit lĂ€tt att ”lĂ€sa av”, och stundtals bjudit pĂ„ överraskningar. LĂ€svĂ€rd för den historie- och romanintresserade. Och given lösning om du kommer frĂ„n norra BohuslĂ€n.