(663)

Det lilla pensionatet i gröna dalen

ljudbok och e-bok


Den tredje fristående boken i den omtyckta serien om Julia!

Julia lever sin dröm utanför Kapstaden med veterinären Max, sonen Theo och deras två hundar. Vingården hon sköter om blomstrar med alltfler gäster som uppskattar att prova vin i den mysiga miljön. Men allt förändras när ägarna beslutar sig för att sälja. De nya ägarna har en helt annan uppfattning om vad som är en mysig vingård och är inte särskilt intresserade av att höra Julias åsikter.

Samtidigt impulsköper Julias pensionerade och numera framgånsrikt vloggande mamma det gamla pensionatet Rose Garden och tillvaron blir plötsligt ännu mindre idyllisk. Hon ångrar snart sitt köp och Julia bestämmer sig för att så snabbt som möjligt hjälpa henne sälja pensionatet men det är mer komplicerat än hon trott. Dessutom visar det sig att det pittoreska viktorianska huset med den prunkande rosenträdgården har en spännande historia och Julia får svårare och svårare att skiljas från det.

Frågan är bara om att driva ett pensionat i Kapstaden med en excentrisk mamma är vägen framåt i yrkeslivet? Det lilla pensionatet i gröna dalen är den tredje boken om Julia. Det är en varm, humoristisk feelgood berättelse om vänskapsförhållanden, familjeband, ödet, hundar och om livet som tar andra vägar än man tänkt sig.



4.1

663 recensioner

Marie

2022-10-31

Söt

Mia

2022-10-19

Sån härlig bok 📕 det vill jag gärna följa vidare på äventyren 🙏🏽❤️

Majsan

2022-10-10

En underbar bok.