(299)

Det kommer alltid en ny himmel

ljudbok och e-bok


Elizabeth har inte lÄng tid kvar. Och hon vet att hennes 34-Äriga dotter Brett inte Àr lycklig, trots ett pÄ ytan perfekt liv med pojkvÀn, jobb och lyxig lÀgenhet. Hur ska Elizabeth kunna hjÀlpa sin dotter?

NÀr testamentet efter Elizabeth ska lÀsas upp rÀcker advokaten Brett en skrynklig, gulnad papperslapp. Lappen innehÄller en lista med de livsmÄl Brett skrev ner som tonÄring och som hennes mamma sparat i hemlighet och nu ber henne att försöka uppnÄ: allt frÄn att bli förÀlskad och skaffa barn till att skaffa en hÀst, arbeta som lÀrare och lappa ihop förhÄllandet till den frÄnvarande pappan.

Men hur ska det gÄ till? LÀrardrömmen har Brett för lÀnge sedan övergett för en högavlönad marknadsförartjÀnst. PojkvÀnnen Andrew vill inte ha barn och Brett har gett upp hoppet om att nÄgonsin bli mamma. Och hennes pappa Àr död sedan sju Är tillbaka.

VÀgen till att bocka av listan visar sig vara lÄng, slingrande och oförutsÀgbar. Brett fÄr lov att ge upp sin bekvÀma tillvaro och ompröva sina val. Det kommer alltid en ny himmel Àr en varm och inspirerande roman om kÀrleken mellan en mor och en dotter, och om att hitta tillbaka till det i livet som verkligen betyder nÄgot.



4.2

299 recensioner

Anna

2024-01-06

Fantastisk och bra upplÀsare

Anita

2023-04-14

FĂ€ngslande, mysig.

Karin

2021-12-11

SÄ ovanligt som en oförutsÀgbar feelgood!