(55)

Det förflutnas skugga

ljudbok och e-bok


När Carolines syster, arkeologen Roma, försvinner reser Caroline till Lovat Stacy för att hitta henne och ta reda på vad som hänt. Roma var en del av en expedition med uppdrag att gräva fram en gammal romersk kulturskatt och visar sig vara en av två kvinnor som försvunnit i samband med expeditionen.

Väl på plats känner Caroline att det är någonting som inte stämmer och det visar sig snart att platsen ruvar på mörka hemligheter. Hon blir snabbt involverad i allt som händer hos familjen Stacy. Inte minst blir hon misstänksam mot Napier Stacy som nyligen återvänt efter att ha mördat sin bror. Caroline börjar undra om hennes syster verkligen bara har försvunnit, eller om hon också har blivit mördad ...

Det förflutnas skugga är en historisk spänningsroman av den omåttligt populära författaren Victoria Holt.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym för Eleanor Alice Burford Hibbert, var en av världens mest älskade och produktiva författare under sin levnad. Hon fick sitt genombrott med sina historiska romaner och idag har hennes böcker sålt i över 50 miljoner exemplar världen över.



3.1

55 recensioner

Marie

2023-06-03

Boken var bra. Uppläsaren läste mestadels i slowmotion, och konstpaus typ vartannat ord, så segt och jobbigt att lyssna på. Och uttalade namn på olika sätt, vilket gjorde att det blev svårt att förstå vem det bw4ätrades om, eller om dettullkommit någon ny karaktär. Förstörde tyvärr behållningen av boken.

Susanne

2023-04-11

Boken är säkert bra, men uppläsaren...näää! Helt fel fraseringar. Jättemärkligt läst. Blev så irriterad, att jag stängde av!

Anonym

2023-02-17

Suverän... romantisk...spännande👍 Typisk V. Holt intrig.