(427)

Det femte vittnet

ljudbok


Mickey Haller har det jobbigt. Finansmarknadens krasch har inte inneburit det uppsving i klienter han trodde. De personer som vanligtvis behöver hans hjÀlp tvingas hÄlla hÄrt i pengarna.

I sjÀlva verket bestÄr Mickeys verksamhet just nu mest av att hjÀlpa nya klienter att behÄlla sin hem. Den ekonomiska turbulensen har drabbat tusentals mÀnniskor som beviljats orealistiska lÄn i goda tider. I och med den ekonomiska krisen kan de inte betala sina rÀkningar och bankerna krÀver deras hus.

Lisa Trammel har varit klient till Mickey i Ätta mÄnader. Hans allra första klient som höll pÄ att bli av med sitt hem. Trots att de har lyckats hindra banken ifrÄn att beslagta hennes hus, har fallet tagit en olycklig vÀndning. Banken har nyligen fÄtt igenom ett besöksförbud för att hindra henne frÄn att protestera mot deras metoder. Nu har en hög banktjÀnsteman, Mitchell Bondurant, hittats död vid bankens parkeringsplats och Lisa Àr pÄ vÀg att Ätalas för mord. För Mickey innebÀr det en Äterkomst till det han Àr bÀst pÄ. Men om han trodde att det skulle bli ett enkelt fall, misstog han sig grovt.


UpplÀsare: Magnus Roosmann
LĂ€ngd:

4.0

427 recensioner

Johanna

2022-10-28

SpĂ€nnande! OvĂ€ntat slut. Återigen gör författaren att det Ă€r svĂ„rt att avgöra vem som Ă€r ond eller god; advokaten eller Ă„klagaren!

Carina

2022-10-10

Vilket slut. En till

Christer

2021-11-07

LÄng och trÄkig