(83)

Det fantastiska livet

ljudbok och e-bok


Jessica har under de senaste tre Ären upplevt mer Àn vad mÄnga kanske inte ens upplever under en hel livstid. Och tack vare det ovÀntade arvet kan hon Àntligen uppfylla drömmen om att starta eget. Tillsammans med dottern Alicia lyckas hon skapa sig en ny tillvaro i Italien, samtidigt som hon kÀmpar med sina kÀnslor för Adrian.

Annicas hjÀrta brinner för de hemlösa. Kanske kan hennes arvspengar komma till nytta genom att rusta upp den gamla skolan sÄ att de kan fÄ ett drÀgligt hem? Dessutom verkar det som om hon Àntligen ska fÄ svar pÄ alla de frÄgor om sitt förflutna hon gÄr och bÀr pÄ.

Annas sjukdom har stabiliserats och hon vÀntar med spÀnning pÄ att fÄ sin första bok utgiven. Hon drömmer om en nystart i livet och vill inget hellre Àn att flytta till ett nytt hus. FrÄgan Àr bara hur hon ska fÄ sambon Mattias med pÄ noterna.

Kerstin har Äterfunnit sin gamla ungdomskÀrlek Angelo och kÀnslorna dem emellan finns kvar trots att det gÄtt nÀstan femtio Är. Ska hon vÄga lÀmna sin trygga tillvaro i Göteborg för att satsa pÄ ett liv i Toscana under Älderns höst?

De fyra kvinnorna söker alla efter en mening med livet nÀr de förlorat fotfÀstet. Deras vÀgar korsas och en hÀrlig gemenskap uppstÄr.

”Det fantastiska livet” Ă€r den avslutande delen i Anethe Bergendahls uppskattade trilogi om Jessica Schöön. En hĂ€rlig feelgood-roman om kĂ€rlek, vĂ€nskap och ovĂ€ntade band.



3.6

83 recensioner

Marie

2024-02-01

bra serie

Mariette

2022-10-04

Ganska trÄkig, de andra tvÄ var bÀttre. Gillar inte upplÀsaren, konstlat, speciellt i dialogen

Mitha

2021-09-08

Har nu lÀst alla 3 st böcker och hoppas att det kommer en uppföljare. Trevliga böcker men ganska förutsÀgbara.