(681)

Det falska vittnet

ljudbok och e-bok


Han sÄg vad du gjorde. Han vet vem du Àr.

LEIGH COLLIER har jobbat hĂ„rt för det liv hon har. Ett eftertraktat jobb som försvarsadvokat, en skötsam dotter, till och med skilsmĂ€ssan frĂ„n exmannen var hyfsat civiliserad. Hennes liv Ă€r precis sĂ„ vĂ€lordnat som hon alltid önskat. Men bakom fasaden döljer sig en uppvĂ€xt som var allt annat Ă€n vanlig 


NĂ€r Leigh fĂ„r i uppdrag att försvara en förmögen man som stĂ„r anklagad för vĂ„ldtĂ€kt ser hon det först som ett steg i karriĂ€ren. Men nĂ€r hon möter honom inser hon att det inte Ă€r nĂ„gon slump att hans fall hamnat pĂ„ hennes bord. Hon kĂ€nner igen honom, och han henne. Eller, rĂ€ttare sagt, han kĂ€nner till hennes historia och vet varför hon Ă€gnat tjugo Ă„r Ă„t att försöka glömma. Om Leigh inte fĂ„r honom fĂ€lld kommer hon att förlora allt. Den enda som kan hjĂ€lpa henne Ă€r hennes lillasyster – den sista person hon vill blanda in.

Det förflutna och nuet drabbar samman i halsbrytande vĂ€ndningar nĂ€r Karin Slaughter – mĂ€staren pĂ„ psykologisk spĂ€nning – Ă€r tillbaka.

***

KARIN SLAUGHTER mest lÀsta och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 lÀnder och sÄlts i fler Àn 35 miljoner exemplar. Hon har skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgarnominerade De fördÀrvade och flera titlar som legat pÄ Sunday Times topplista. SpÀnningsromanen Bilder av henne filmas just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna Àr ocksÄ under produktion för tv. Hon Àr född i Georgia och bor i Atlanta.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

3.9

681 recensioner

Brittinger

2023-11-01

Helt ok, men inte hennes bÀsta. UpplÀsningen Àr slitsamt stötig och försvÄrar uppfattningen av texten.

Erik

2023-10-22

Ohygglig pga pedofili men otroligt bra!

Anonym

2023-08-18

Fantastisk bok och fantastisk författare! vÀldigt bra översÀttning.