(22)

Det du aldrig sa

ljudbok och e-bok


Louise och Magdalena Ă€r tvillingar. De har vĂ€xt upp tillsammans, upplevt samma saker och delar gemensamma erfarenheter. ÄndĂ„ har de helt skilda uppfattningar och minnen av vad som egentligen hĂ€nt. Genom Magdalenas och Louise olika perspektiv rullas en gripande familjehistoria upp. En historia om lögner och hemligheter och vilka konsekvenser det fĂ„r nĂ€r man vĂ€ljer att hĂ„lla tyst om sanningen.

Kristine Lorentzon arbetade i mĂ„nga Ă„r som tjĂ€nsteman inom den offentliga sektorn, innan hon blev författare och föredragshĂ„llare pĂ„ heltid. ”Det du aldrig sa”, som Ă€r hennes debutroman, tar upp frĂ„gor om vad man sĂ€ger och inte sĂ€ger, varför man vĂ€ljer att berĂ€tta om vissa saker och varför man vĂ€ljer att dölja andra.



4.0

22 recensioner

S

2023-11-24

Var faktiskt pÄ vÀg att avsluta lyssnandet efter de första kapitlen, blev lite för mycket av sjÀlvömkanstext. Men glad att jag fortsatte, nÀr saker och ting uppdagades. Och slutet - ja det var vÀldigt ovÀntat.

Mitha

2023-07-07

Alldeles för mycket och mÄnga hopp i framtiden. Det tar ett tag innan man fattar vem och vilken person som boken handlar om. Konstigt avslut.

Anne

2021-12-03

BĂžr hĂžres