(113)

Deras sanning är inte min

ljudbok och e-bok


Irene förlorade vårdnaden om sina barn i en vårdnadstvist, där Socialtjänstemannen trodde mer på ex-makens berättelse än på Irenes. Hon upplevde hur en person som ska vara opartisk snabbt blev partisk och gjorde ex-makens berättelse till den "rätta sanningen".

Efter det att Irene träffade Torgny rullade livet igång på ett sätt hon inte kunnat tro. Hon fick genom alla år utstå psykiskt våld. Efter 18 års äktenskap och tre gemensamma barn, insåg hon att det inte skulle gå att hålla ihop familjen längre och olika rättsprocesser startade, där bristande kompetens ledde till ödesdigra beslut för Irenes del.


Uppläsare: Åsa Persson
Längd:

3.4

113 recensioner

Unn

2024-03-03

kan vara den sämsta boken jag lyssnat på

Linda

2024-01-20

Tragisk historia, tycker verkligen synd om barnen. Författaren kanske har rätt i sak, men hon uttrycker sig som en rättshaverist. Jag är inte förvånad över att hon inte får gehör hos myndigheterna.

Tytti

2023-12-12

Vilken långdragen soppa . Hon borde inte ha accepterat allt skit från olika håll . Att berätta för alla människor hur det är , även för barn , sanningen förstår även barnen . Det är inte farligt . Han är ju ekocentrisk , psykopat och narcissist . 🤯 . Tytti .