(1664)

Den stumma flickan

ljudbok och e-bok


En familj hittas mördad i sitt hem och Sebastian Bergman och Riksmord kallas in. Det Àr en komplicerad mordutredning och trycket ökar dÄ den ende misstÀnkte hittas mördad, skjuten med samma vapen som familjen.

Det finns ett vittne till mordet pÄ familjen. Den tioÄriga Nicole har varit pÄ besök hos sina kusiner, och hennes fotspÄr försvinner in i den stora skogen bakom huset. Nu gÀller det att hitta henne innan mördaren fÄr reda pÄ hennes existens.

Nicole Äterfinns men Àr sÄ traumatiserad att hon inte lÀngre pratar. Det enda hon gör Àr att rita. Teckningarna talar sitt tydliga sprÄk. Hon har sett mördaren.

För Sebastian blir den stumma Nicole en stor utmaning. Hon pÄminner om hans egen dotter som han förlorade i tsunamin, och han blir besatt av att försöka lÀka hennes inre. Samtidigt har mördaren fÄtt vittring pÄ var hon befinner sig.

I Den stumma flickan, den fjÀrde boken om Sebastian Bergman, visar HjorthRosenfeldt Äterigen sin fantastiska förmÄga att skapa intriger med bÄde psykologiskt djup och hög spÀnning.


UpplÀsare: Niklas Falk
LĂ€ngd:

4.3

1664 recensioner

AnneMarie

2024-03-23

spÀnnande serie

Ann-Kristin

2024-03-01

bra

Malin

2022-09-02

Slutet pÄ dessa böckerna Àr sÄ spÀnnande!