(4)

Den stora teorin

ljudbok och e-bok


Finns det recept pÄ framgÄng?

Ja, jag hÀvdar att det finns det. Oavsett vad det gÀller kan du nÄ framgÄng i livet genom att följa redan givna fotspÄr som tar dig dit du önskar. För lÀnge sedan uppfanns hjulet. Varför dÄ uppfinna det pÄ nytt? Alla de miljontals timmar som tidigare generationer lagt ner pÄ forskning och filosoferande Àr en tillgÄng som jag anvÀnder mig av sÄvÀl i mitt yrke som privat. Inget hindrar dig frÄn att göra detsamma.

Jag har sjÀlv bevittnat sÄ mÄnga framgÄngar, dÄ mÀnniskor praktiserat detta tankesÀtt, att jag har blivit totalt övertygad om dess förmÄga att leverera resultat.

Om du gör detsamma Àr det inte bara troligt att resultatet blir vÀldigt positivt, det Àr högst sannolikt, ja till och med garanterat. LÄt mig visa dig en vÀrld av vetskap som kan förÀndra ditt liv. FramgÄng pÄ recept!

******

Niklas Alm Àr en mÄlinriktad entreprenör som stÀndigt Àr i rörelse. En strategisk rÄdgivare som dagligen kommer i kontakt med och anvÀnder sig av teorier likt dem i den hÀr

boken. Han lever sitt liv som han lÀr och han gör det med framgÄng. Nu fÄr du ta del av hans tankesÀtt och fÄr möjlighet att anvÀnda detta framgÄngsrecept i ditt eget liv.


UpplÀsare: Frans Liljenroth
LĂ€ngd: