(370)

Den som vet

ljudbok och e-bok


En juldagsmorgon hittas ett sexÄrigt kÀndisbarn död i familjens kÀllare. Hennes död kantas av frÄgetecken och vÀcker snart hela landets intresse. Kan nÄgon ha mördat flickan med familjen sovande i samma hus? För den unga profileraren Benjamin Krantz innebÀr fallet en möjlighet. Hela sitt liv har han levt i skuggan av sin pappa och nu fÄr han Àntligen chansen att stÄ pÄ egna ben. Men vill han verkligen det? Och var hans pappa den han trodde? Samtidigt Àr kriminalkommissarie Monica Eurell uppslukad av sin egen systers försvinnande. Mitt i mordutredningen av den lilla flickan hittar hon plötsligt ett nytt spÄr i sökandet efter systern, nÄgot som tvingar henne att ifrÄgasÀtta allt hon tidigare trott sig veta.

I jakten pÄ mördaren har alla teorier om vad som hÀnt. Men vem Àr det som egentligen vet? Den som vet Àr inspirerad av en verklig hÀndelse och ett omdiskuterat cold case.

John Willander Lambrell Àr född 1985 i Stockholm. Han har jobbat med PR, podcasts och radio och har ett stort intresse av true crime, som inspirerat till skrivandet. Den som vet Àr hans debutroman och första delen i en planerad serie.


UpplÀsare: Magnus Roosmann
LĂ€ngd:

3.7

370 recensioner

malle_74

2023-08-20

Superbra bok. Bra upplÀsare.

Victoria

2023-07-06

Mycket bra bok, kan vara en fördel om man kÀnner till lite av den verkliga historien boken grundar sig pÄ.

Birgitta

2023-05-18

UpplĂ€saren var đŸ„±