(2422)

Den sista spiken

ljudbok och e-bok


Den sjÀtte boken i serien om Fabian Risk.

Han har utpressat. Han har misshandlat. Han har vÄldtagit. Han har gÄtt över lik för att nÄ hela vÀgen till toppen. Han Àr pÄ alla sÀtt en vidrig man. Han heter Kim Sleizner och han arbetar som polischef i Köpenhamn.

Dunja Hougaard har gÄtt under jorden för att pÄ eget bevÄg inleda en utredning mot sin tidigare chef. I mÄnader har hon och hennes team samlat information. NÀr en högt uppsatt man inom den danska underrÀttelsetjÀnsten hittas död tillsammans med en okÀnd kvinna i en bil pÄ sjöbotten utanför Köpenhamn börjar det Àntligen bli dags för fÀllan att slÄ igen. FrÄgan Àr bara för vem.

Samtidigt pÄ andra sidan sundet i Helsingborg fÄr den svenske polisen Fabian Risk ett besked som förÀndrar allt.

Stefan Ahnhem tilldelades priset Crimetime Specsavers Award 2015, för sin debut Offer utan ansikte. Den sista spiken Àr den sjÀtte boken i serien om Fabian Risk. De tidigare böckerna har sÄlts i över tvÄ miljoner exemplar och Àr utgivna i fler Àn trettio lÀnder.


UpplÀsare: Magnus Roosmann
LĂ€ngd:

4.2

2422 recensioner

Ann-Sofie

2024-04-14

Tack för en helt fantastisk bokserie, hoppas att detta inte Àr sista boken!

BĂ€retofta

2023-11-25

Den skiljer sig tyvÀrr en hel del frÄn övriga böcker i serien och kÀnns mer som en overklig James Bond film. UpplÀsaren uttalar namnet pÄ centrala karaktÀrer pÄ ett annat sÀtt Àn han gör i de fem första böckerna vilket var störande och fick mig hela tiden att fokusera pÄ det och tappa flödet i berÀttelsen.

Jessica

2023-11-25

Bitvis rÀtt rejÀlt otÀnkbar, men sÄ blir det ofta nÀr en serie pÄgÄtt ett tag. Fantastiskt underhÄllande och jag har lyssnat sÄ fort jag haft tid.