(544)

Den sista marionetten

ljudbok och e-bok


Joel Adler, före detta operatör vid Sveriges hemligaste specialförband, lever ett ensamt och kringflackande liv efter en förödande insats i Somalia. Krig har varit hans arbetsplats och Ären som elitsoldat har format bÄde hans starka psyke och imponerande fysik.

Efter ett slumpmĂ€ssigt möte pĂ„ ett hotellrum vaknar Joel med den vackra Tess mördad bredvid sig i sĂ€ngen. Innan Joel hinner göra nĂ„got Ă„t situationen ringer telefonen samtidigt som polisen bankar pĂ„ dörren. Rösten i andra Ă€nden ger honom ett ultimatum – antingen straffas för mordet eller följa instruktionerna och bli en marionett. Joel fattar ett snabbt beslut. Ett beslut han för evigt kommer att Ă„ngra.

NÀr Joel inser vilka som ligger bakom och vad deras mÄl Àr, sÄ har han inget annat val Àn att ta lagen i sina egna hÀnder. Han Àr den enda som kan stoppa en snabbt annalkande katastrof.

Den sista marionetten Àr en intensiv spÀnningsroman som utspelar sig i hjÀrtat av Stockholm, dÀr ingenting Àr som det verkar.

ANDREAS EK har arbetat som polis i 16 Är och hans gedigna kunskap och erfarenhet Àr nÄgot han gÀrna delar med sig av i sina böcker. Hans spÀnningsromaner har hyllats av bÄde lÀsare och recensenter. Romanen Törst, den andra delen i den dystopiska serien Raseri, nominerades till Selmapriset 2019.



4.0

544 recensioner

Sir

2023-09-23

Joel i stort sett fÄnge i över 6 timmar. Onödigt rÄ. Men spÀnnande mot slutet.

Mamma

2023-09-16

Denna var sÀmre Àn dagiskopia av James Bond.

Yvonne

2023-09-05

lite mycket om kvinnors stringtrosor och mÀns starka stora muskler, dock bra driv i historien sÄ jag lÀser vidare