(156)

Den sakkunnige

ljudbok och e-bok


Den Sakkunnige Àr kanske den mest kontroversiella och explosiva bok du kommer att lÀsa under mÄnga Är framöver.

Detta Àr den verkliga historien om Sverige. Den som fÄ kÀnner till och Ànnu fÀrre vill kÀnnas vid. FrÄn Boforsskandalen, statsministermordet, affÀrer med diktaturer, samverkan med supermakters underrÀttelsetjÀnster, och inte minst vÄra egna statligt sponsrade problemlösare.

Är det sanning eller pĂ„hitt? Lögn eller fakta? RĂ€tt eller fel? Den Sakkunnige stĂ„r över sĂ„dana simpla spörsmĂ„l. Den Sakkunnige lever och verkar i en annan dimension. Men allt han gör har ett syfte. Du kanske inte vill kĂ€nnas vid hans metoder. Men du har mycket att tacka honom för.

Han Ă€r Den Sakkunnige. Liten, svag, blek. Han rör sig i grĂ„zonen. Ingen ser honom i maktens korridorer. Men han finns dĂ€r. Han vet allt. Han ser allt. Han hör allt. FrĂ„n Rosenbad till Östberlin, frĂ„n Washington DC till Bagdad. Den Sakkunnige bĂ€r Sverige framĂ„t pĂ„ sina spĂ€da axlar.

Den Sakkunnige Àr en av de mest spÀnnande och initierade beskrivningar (i romanform) av vad som försiggÄr under den polerade ytan i en nations statsapparat, författaren Àr vÀl insatt i den vÀrld hen beskriver, En sakkunnig?


UpplÀsare: Henrik StÄhl
LĂ€ngd:

4.1

156 recensioner

Hans

2023-06-06

NÄgot tröglyssnad men intressant. UpplÀsaren borde ha satt sig in i uttal av de svenska och utlÀndska egennamn som förekommer. Dylika missar drog ner helhetsintrycket.

Björn

2023-06-06

Wow! BÀsta boken pÄ lÀnge och mkt intressant!

Peter

2023-03-21

Intressant perspektiv.