(7)

Den rätta vägen

ljudbok


Mitt i natten hämtar vakterna Paris föräldrar. Ensam och förtvivlad flyttar hon in hos sin vän Kairo. Mellan Paris och Kairo spirar kärlek, och det är en förbjuden kyss som gör att Kairo hamnar i Labyrinten. När Paris också gör något förbjudet tvingas även hon in i Labyrinten. Där kämpar hon för att överleva, hitta Kairo och den rätta vägen ut.

Det ryktas att Det Stora Kriget har delat världen i tre delar. I den fattigaste delen bor Paris och Kairo. De lever i en totalitär stat i ett skräpigt, smutsigt ökenlandskap. Diktatorn heter Franco och genom förbud, vakter och spioner har han makt över folket. De som inte lyder kastas in i Labyrinten och kommer aldrig tillbaka.

"Den rätta vägen" är första boken i den dystopiska trilogin om Paris och Kairo, Labyrinten.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



3.4

7 recensioner

Jt.bocker161212

2023-07-16

💜🚗Jag bara älskar hur denna bok är uppbyggd och hur den griper tag i en och håller en fast i sitt järngrepp fram till sista sidan. Det är en riktigt härlig bladvändare men den var alldeles för kort jag tycker att den borde ha fått varit längre med mer fängslande situationer. Av mig så får den helt klart full pott och mer där till.... 5/5st🚗💜