(73)

Den osynlige mördaren

ljudbok och e-bok


Johannes Andersson och Elias Frontman hinner tänka att de borde vända om, tillbaka till stan. Vägarna längs skogen är tysta och öde, inte ett uns av spänning konstaterar de två uttråkade poliserna. Plötsligt får de in ett anrop om ett inbrott hos skogsägaren Björn Karlsson. Bara minuter senare påträffar de Björn död, sittandes på en stol med en yxa i huvudet.

Två år senare har Anton Karlsson, Björns halvbror, dömts för mordet. Han hävdar dock sin oskuld och kontaktar journalisten Oskar Hjalmarsson som går med på att undersöka fallet på nytt. Är Anton oskyldig? Vem är i så fall den riktige mördaren? Och hur nära inpå kan mördaren komma innan Oskar förstår vad som verkligen hänt?

Christian Holmqvist är född 1964 i Stockholm och är idag bosatt på Södermalm. Han har bland annat skrivit spänningsromanen "Graffitimorden" och vuxensagan "Gustav III checkar in". När han inte skriver böcker arbetar han som sektionschef på DEKRA.


Uppläsare: Pascal Wibe
Längd:

3.5

73 recensioner

Jo

2022-07-30

Tyckte den var förutsägbar. Men hade fel. Lite för lång. Men rekommenderas!

K

2022-07-26

Dåligt skriven. Full med stavfel och författaren har inte koll på vem som är vem. Skickar sms trots att mobilen är borta. Kanske inte allt ska klandras författaren, måste ha varit i alla fall någon som korrekturläst