(73)

Den oerfarna bruden

ljudbok och e-bok


NÀr Alexis Merlyn bad om den blott artonÄriga Lucretia Hedleys hand, vÀckte han stor uppstÄndelse. Vad kunde han ha gemensamt med den unga och oerfarna flickan? NÀr de till slut gifter sig sÄ lovar markisen att kÀrleken inte ska pÄverka hans tillvaro. Men Lucretia har helt andra planer...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.



3.7

73 recensioner

Pernilla

2021-06-30

BerÀttelsen var bÀttre Àn medelbra men tyvÀrr drog upplÀsaren ner betyget. Hade svÄrt att koncentrera mig nÀr flera ord och namn uttalades annorlunda.