(56)

Den nakna flickan

e-bok


Ny bok av författaren till hyllade Gangsterprinsessan!

I Den nakna flickan fÄr vi följa med pÄ den unga Viktorias livsresa, frÄn barndom och uppvÀxt i en sluten religiös sekt pÄ flykt frÄn de svenska myndigheterna som ung mamma och vidare ut i vÀrlden pÄ olika omvÀgar, till livet som firad stripdansös och sedermera Àgare till en exklusiv nattklubb i Sverige.

Du fĂ„r inblick i en kvinnas frigörelse och kamp för att lĂ€mna sina rötter och ”Familjen” hon vĂ€xte upp i – och hennes revansch pĂ„ samhĂ€llet.

Du fÄr möta religiösa fanatiker och outsiders men ocksÄ mÀnniskor som kommit lite i skymundan eller av olika anledningar rÄkar befinna sig i nattens skuggor. Du fÄr Àven titta in i vÀrldar du inte trodde fanns, men som fortfarande existerar överallt.

Den nakna flickan handlar om religiös fanatism, sex, makt, indoktrinering, strippbranschen och om rĂ€tten till sin egen kropp. Den handlar ocksĂ„ om hur uppfostran, uppvĂ€xt och upplevelser i barndomen pĂ„verkar oss som mĂ€nniskor och indirekt de livsval vi senare gör i livet
 pĂ„ gott och ont.

LÀsarröster om Gangsterprinsessan:

"Jag Ă€lskar allt med boken. Den har verkligen satt spĂ„r i mitt sinne. Omtumlande och berörande rakt igenom hela boken/ /Jag har bitit pĂ„ naglarna, tĂ„rarna flödade och mĂ„nga kĂ€nslor berörs. Köp den, LÄS den!"

Linda Bergfeldt, Pocketgrossisten

"RĂ„, hĂ€nsynslös och stark historia om en ung mĂ€nniskas livsöde.”

"LÀs! Du kommer inte kunna sluta. Denna bok ger helt nya insikter om hur andra mÀnniskor har det. Gripande historia. VÀldigt bra."

"Bland det bÀsta jag lÀst! Gripande pÄ sÄ mÄnga sÀtt... Vilken makalös kvinna!"

"En fantastisk bok. Ett livsöde som fascinerar och som alla borde ta del av."

"Det gÄr inte att lÀsa denna bok utan att bli berörd."

OM FÖRFATTAREN:

Helen Stommel Olsson har jobbat som copywriter, krönikör och frilansjournalist i 20 Är. Hon har alltid varit intresserad av de mekanismer som styr mÀnniskors val i livet och fördjupat sig inom kommunikation, juridik, psykosyntes, psykologi och beroendeproblematik. Idag arbetar Helen som författare och förelÀsare pÄ heltid.

Den nakna flickan Àr författarens andra bok, efter Gangsterprinsessan som vann Stora ljudbokspriset 2018. BÄda böckerna Àr inspirerade av verkliga hÀndelser och personer.