(330)

Den lilla lanthandeln i Vidsunda

ljudbok och e-bok


Anne-Marie har precis flyttat in i sin pappas gamla torp nÀr hon fÄr en förfrÄgan om att ta över byns nedlagda lanthandel. Efter viss övertalning tar hon sig an utmaningen. Hon fÄr slita hÄrt, men med hjÀlp av sina vÀnner fÄr hon allting pÄ plats till nyöppningen som tycks vara ett vÀlkommet inslag för de flesta i byn.

Men allting Àr inte en dans pÄ rosor. Anne-Marie oroas över att det fattas pengar i kassan och en akut ekonomisk situation hotar hennes verksamhet. Varför Àr vissa bybor sÄ misstÀnksamma, och vem Àr det som stryker omkring i mörkret utanför hennes torp? I den nygamla hemvisten finner hon sig sjÀlv Àven i nostalgiska reflektioner kring sin barndom, sin mamma och den tid som varit.

En oavsiktlig romans agerar dock vÀlkommen distraktion i det stÀndiga livspusslet och vid behov för ytterligare vÀgledning finner Anne-Marie styrka genom sina Ànglakort.

Den lilla lanthandeln i Vidsunda Àr en mysig feelgoodroman om vÀnskap, kÀrlek och en strÀvsam smÄföretagares kamp för att fÄ allting att gÄ ihop.

Annika Brandt Àr en svensk entreprenör, gymnasielÀrare och författare boende i Vedum utanför Vara. BerÀttelsen om lanthandeln Àr baserad pÄ författarens egna erfarenheter frÄn nÀr hon sjÀlv öppnade en lanthandel 2012. Brandt har studerat "Kreativt skrivande" vid Linnéuniversitetet i VÀxjö och har redan pÄbörjat uppföljaren till sin debut.


UpplÀsare: Elin Mohede
LĂ€ngd:

3.8

330 recensioner

Yvonne

2023-08-08

😊😊

Mia

2023-06-08

UtlÀr lite lustig bok

Ann-Kristin

2023-06-05

Helmysig. Bra upplÀsare