(1531)

Den lilla bokhandeln i hamnen

ljudbok och e-bok


Ett kÀrt Äterseende av Nina och nÄgra av karaktÀrerna frÄn Den lilla bokhandeln runt hörnet. Jenny Colgans omÄttligt populÀra böcker har nu sÄlt i en miljon exemplar i Sverige!

Den ensamstÄende mamman Zoe Àr i desperat behov av att fly Londons hektiska storstadspuls. Hon vill skapa ett nytt liv Ät sig sjÀlv och sin fyraÄrige son Hari. NÀr hon fÄr ett tips av sin vÀn Nina om ett jobb som barnskötare Ät en familj i de skotska höglÀnderna nappar hon direkt. De tre barnen lever rövare i den stora men nedgÄngna herrgÄrden vid vackra Loch Ness. Pappan Àr Ànkling och har inte ork att ta hand om dem. Men Zoe lÄter sig inte skrÀmmas. Hon har lÀnge drömt om det lugna livet pÄ landet. Det Àr dessutom en bonus att Nina behöver lite hjÀlp med sin bokbuss!

Zoe och Hari börjar sakta kÀnna sig som hemma i det lilla samhÀllet. Men Àr böcker, frisk luft och nya vÀnners omtanke nog för att lÀka den trasiga familj de kommit till?


UpplÀsare: Irene Lindh
LĂ€ngd:

4.1

1531 recensioner

Maria

2024-02-13

Helt ok

Siv

2024-02-10

VĂ€ldigt charmig.

Anna

2022-10-19

TyvÀrr vÀldigt trög sista tredjedelen börjar det bli bÀttre. KÀnns som om det inte Àr samma författare förrÀn mot slutet.