(176)

Den inofficiella Harry Potter-kokboken

ljudbok och e-bok


En New York Times Bestseller!

I Stora salen dyker maten magiskt upp pÄ serveringsfaten i överflöd. Husalferna i köket lagar lÀckerheter som fÄr det att vattnas i munnen hos sÄvÀl hÀxor och trollkarlar som hos mugglare. Dessa recept passar utmÀrkt för högtidliga tillfÀllen!

Försvinnande God Meny frÄn Stora Salen

FörrÀtt

Vol-au-vents med tomat & fetaostfyllning - lagat efter mrs Weasleys recept till Bill och Fleurs bröllop. Ett recept för den som vill imponera!

HuvudrÀtt

Gulasch & smördegsinbakad korv - laga den ungerska rÀtten som Harry Àter pÄ julbalen tillsammans med en brittisk klassiker: sausage rolls.

EfterrÀtt

Pumpapaj - pumpa Àr en vanligt förekommande ingrediens i trollkarlsvÀrlden. Under Harrys första halloween pÄ Hogwarts vaknar han till »doften av bakad pumpa«.

Har du drömt om en middag à la Hogwarts? Nu har du chansen! Med över 150 enkla recept och matnyttiga tips Àr det lÀtt att laga magiska, underbara mÄltider hÀmtade direkt frÄn Harry Potters vÀrld. Med en skvÀtt magi och lite kreativitet trollar du fram alla de förrÀtter, efterrÀtter, tilltugg och drinkar som förvandlar en vanlig mÄltid för mugglare till kulinariska mÀsterverk som skulle göra till och med mrs Weasley stolt!

DINAH BUCHOLZ Àr en amerikansk författare och Harry Potter-fantast. Hon började baka redan pÄ sin nioÄrsdag, efter att ha fÄtt en leksaksmixer i födelsedagspresent. Hon Àr i dag bosatt i Philadelphia tillsammans med sin man och fyra barn.


UpplÀsare: Ove Ström
LĂ€ngd:

3.4

176 recensioner

Sonja

2023-01-31

Skönt att lyssna pÄ nÀr man ska sova eller bara behöver lite blablabla i bakgrunden. KÀnns lite som att lyssna pÄ nÄn som lÀser upp telefonkatalogen eller ikeakatalogen (finns pÄ Spotify och underbart att somna till). Boken i sig Àr inget jag skulle lyssna pÄ om jag ville lyssna pÄ en ljudbok sÄ att sÀga :)

Emma

2022-07-26

Man pÄminns om allt man Àlskar med Harry Potter och blir dessutom hungrig

Malte

2022-07-01

Jag lyssnade inte sÄ noga men den var bra nÀr jag ville slappna av.