(1511)

Den frusna elden

ljudbok och e-bok


Den danske krigsveteranen Niels Oxen tros ha dött under en olycka till sjöss. Han har dock mirakulöst överlevt och försöker komma tillbaka till livet pÄ en liten ö i den svenska skÀrgÄrden.

NÀr ledarna i det hemliga maktnÀtverket Danehof upptÀcker att deras försök att eliminera Oxen har misslyckats inleder de en jakt för att döda honom. Oxen vet att han inte kan vÀnda sig till polisen, om de upptÀcker att han lever kommer han att stÀllas inför rÀtta anklagad för ett mord som han inte har begÄtt.

SÄ Oxen beslutar sig för att sjÀlv hitta de skyldiga. Om han misslyckas Àr han dömd för alltid utan chans att Äterse sin son.

Inför en i det nÀrmaste omöjlig uppgift kontaktar han sin tidigare partner frÄn PET, Margrethe Franck, som Àr avskedad och jobbar som hotellstÀderska. Tillsammans tar de upp kampen mot Danehof. En kamp som tidigare haft dödliga konsekvenser. De kan bara fÄ sina liv tillbaka genom att besegra MörkermÀnnen. Men hur bekÀmpar man en osynlig fiende?


UpplÀsare: Stefan Sauk
LĂ€ngd:

4.2

1511 recensioner

Susanne

2024-04-14

Jocke Ă€r en otrolig person som klarat sig igenom allt detta.. Lyssnat flera gĂ„nger pĂ„ boken o tĂ€nker höra pĂ„ den igen snart ❀

Camilla

2024-04-14

Mycket spÀnnande fortsÀttning i serien, man vet sannerligen inte vem man bör lita pÄ.

pappa

2024-04-10

Brs