(67)

Den fattige lorden

ljudbok och e-bok


Fenella har i hela sitt liv dyrkat sin kusin Periquine. NÀr han kommer hem efter napoleonkrigen utan en penny pÄ fickan försöker hon hjÀlpa honom att skrapa ihop en förmögenhet, sÄ att han kan gifta sig med den vackra Hetty. Men det Àr lÄngt ifrÄn lÀtt och ofta livsfarligt. För att fÄ in den summan de behöver, mÄste de bryta mot lagen. Och nÀr Fenella inser att hon Àlskar sin kusin över allt annat blir hennes situation omöjlig. Men Periquine förstÄr inte hur mycket Fenella betyder för honom - inte förrÀn han löper risk att förlora henne...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


UpplÀsare: Ida Olsson
LĂ€ngd:

3.4

67 recensioner

Karin

2023-01-24

Ojoj, var ska jag börja? Otroligt fÄniga och mÀrkliga karaktÀrer, helt orimlig handling, förlegade könsroller och en hemsk upplÀsare. Kanske det sÀmsta jag har hört.

sara

2021-05-12

Mansgris som behandlar kvinnor som skit.

Stina

2021-02-26

Tyckte att han inte var sÄ sympatisk nÀr han skulle tvinga henne att gifta sig med honom och hotade med vÄldtÀkt...