(110)

Den fantastiska Gracie : Ett annorlunda hundliv

ljudbok


DET VAR KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET. Hon var ensam kvar i sin kull och ingen vill ha henne – en liten grand danois valp som var albino och dessutom döv. Hon hade stora, himmelsblĂ„ ögon och nĂ€r Dan försiktigt nĂ€rmade sig henne, kĂ€mpade hon sig upp pĂ„ tassarna som ett vingligt föl. Hon buffade till honom pĂ„ nĂ€san med sin nos, tog ett ostadigt steg tillbaka och tittade honom i ögonen. Hundvalpen hade lika gĂ€rna kunnat tala, för det rĂ„dde ingen tvekan om vad hon menade: Du vet att jag Ă€r den rĂ€tta. Sluta tramsa och ta mig hĂ€rifrĂ„n!

DETTA ÄR DEN ROLIGA, rörande – och sanna – historien om den fantastiska Gracie. Om hennes vingliga vĂ€g frĂ„n utstött till Ă€lskad familjemedlem. Men det Ă€r ocksĂ„ historien om hur hundens skrala aptit fĂ„r Dan att, som sista utvĂ€g, sjĂ€lv stĂ€lla sig i köket. Till Dans lĂ€ttnad Ă€ter Gracie glatt de nybakade kakorna. DĂ€r och dĂ„ lĂ€ggs grunden till Three Dog Bakery – ett framgĂ„ngsrikt bageri. För hundar.



4.5

110 recensioner

Piroska

2023-10-20

Handlar mest om hur de byggde frÄn en ide till ett företag . FrÄn en hunds perspektiv ( vet ej om jag ens kan uttala mig frÄn den Àlskade hunders perspektiv) vÀl Àlskad omtyckt den delen sÄ bra. Lycklig alltid att hundar höjs till större Àn mÀnniskan men boken lÀsbart men ingen höjdare Har lÀst bÀttre hundböcker . UpplÀsaren fÄr en 2a

Therese

2022-08-22

Underbar bok. SÄ fint skrivet och berÀttad.

maysanlarsson2

2022-05-14

Vilken fin historia och sorglig