(35)

Den egensinniga prinsessan

ljudbok och e-bok


Prinsessan Iliana hÀrskar i sitt land pÄ Balkan sedan hennes far drabbats av en svÄr sjukdom. Hon Àr vacker och viljestark och vÀgrar lyssna till dem som vill se henne gift med en av prinsarna i grannlÀnderna. En dag blir hon tillfÄngatagen av ett rövarband, som trÀngt in över grÀnsen. Dess ledare, general Vladilas, Àr den förste mannen i hennes liv som kan mÀta sig i styrka med henne - och som sÀtter hennes hjÀrta i brand ...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.



3.2

35 recensioner

Stina

2021-03-07

Lite unken kvinnosyn

mojgan_akha

2020-08-09

Den var semst