(455)

Den andra kvinnan

ljudbok och e-bok


En av Ärets stora thrillersuccéer

‹

»En djÀvulskt smart katt-och-rÄtta-thriller.« New York Times

Hon Àr inte den du tror


Vanessa Thompson har blivit lÀmnad för en yngre kvinna av sin exmake Richard. Han Àr nu förlovad med Nellie, och Vanessa Àr svartsjuk och besatt av sin ersÀttare. Och av tanken pÄ att till varje pris stoppa deras giftermÄl.

I alla fall Àr det sÄ det verkar.

Den andra kvinnan Àr en isande thriller som skildrar de komplexa hemligheterna i vad som pÄ ytan varit ett avundsvÀrt Àktenskap - och hur farligt det kan vara att ignorera sanningen i kÀrlekens namn.

Boken blev en omedelbar New York Times Bestseller nÀr den slÀpptes i USA vÄren 2018. En gastkramande, opÄlitlig spÀnningsroman, full av oförutsÀgbara vÀndningar.

‹SARAH PEKKANEN har tidigare skrivit sju bĂ€stsĂ€ljande romaner pĂ„ egen hand. Den andra kvinnan [The Wife Between Us, 2018], hennes thrillerdebut tillsammans med Greer Hendricks, blev en omedelbar New York Times Bestseller nĂ€r den slĂ€pptes och den har ocksĂ„ valts till en av Ă„rets mest oumbĂ€rliga böcker i Wall Street Journal och Glamour.

GREER HENDRICKS Àr en amerikansk författare och journalist. Under tvÄ decennier var hon förlagsredaktör pÄ Simon & Schuster. Innan dess arbetade hon pÄ tidskriften Allure och tog en masterexamen i journalistik pÄ Columbia University.

»En av de böcker du bara mÄste lÀsa i Är.« | Wall Street Journal

»Andlöst spÀnnande. Oförgömlig. Chockerande.« | Publishers Weekly

»En briljant thriller i högt tempo, med ett slut som fÄr dig att tappa andan.« | Book Vault

»Knivskarp thriller med mÀsterliga vÀndningar.« | Karin Slaughter

»SlÄr A. J. Finns Kvinnan i fönstret i kategorin ovÀntade vÀndningar.« | USA Today

»Den bÀsta domestic suspense-thrillern sedan Gone Girl.« | In Touch Weekly

»Den hÀr kommer du inte att kunna lÀgga ifrÄn dig.« | Glamour

»Briljant och nervkittlande. En otÀck kÀrlekstriangel dÀr du inte alls vet vem du kan lita pÄ. Jag Àlskade den.« | Gilly Macmillan

»En av 2018 Ärs oumbÀrliga böcker.« | Wall Street Journal


UpplÀsare: Nadja Mirmiran
LĂ€ngd:

3.4

455 recensioner

Helen

2023-10-30

Kunde varit en bra bok med den storyn, men den var sÄ otroligt rörig med olika namn i olika sammanhang utan snygga kapitelbyten. Man fattade inte vem det handlade om emellanÄt. Det förstörde boken - som hade blivit mycket bÀttre om den berÀttats pÄ ett annat sÀtt. UpplÀsaren lÀste för stressigt sÄ jag fick sÀnka lÀshastigheten till en behaglig lyssningstakt.

Anne

2023-10-12

bĂžr hĂžres

Frida

2023-06-19

.