(27)

Den andra kvinnan

ljudbok och e-bok


Hon var hans bÀst bevarade hemlighet ...

I en avlĂ€gsen bergsby i Andalusien börjar en fransk kvinna skriva ner sina minnen – om en man hon en gĂ„ng Ă€lskade och ett barn som togs ifrĂ„n henne för att skydda sanningen. Hon Ă€r en av fĂ„ som kĂ€nner till Kremls bĂ€st bevarade hemlighet – namnet pĂ„ den mest betydelsefulla dubbelagent KGB nĂ„gonsin lyckats fĂ„ in i vĂ€st, en spion som nu stĂ„r pĂ„ maktens tröskel. Bara en person kan avslöja konspirationen, Gabriel Allon, legendarisk konstkonservator, lönnmördare och chef för den israeliska underrĂ€ttelsetjĂ€nsten. Hans jakt pĂ„ förrĂ€daren för honom frĂ„n Israel till Österrike och USA och tillbaka till en av kalla krigets största spionhĂ€rvor. Klockan tickar och hela vĂ€rldsordningen stĂ„r pĂ„ spel, i ett hemligt krig mellan öst och vĂ€st.

Den andra kvinnan Àr en tÀt och vÀlskriven spionthriller om kÀrlek och förrÀderi, av den amerikanska bÀstsÀljande författaren och tidigare krigskorrespondenten Daniel Silva.

***

Daniel Silva Àr prisbelönt författare och hans böcker har legat etta pÄ New York Times bestsellerlista. Han har skrivit tjugoen romaner hittills, bland annat Svart hÀmnd och Spionernas hus. VÀrlden över har hans böcker blivit bÀstsÀljare och har översatts till mer Àn trettio sprÄk. Han bor i Florida med sin fru, tv-journalisten Jamie Gangel, och deras tvillingar Lily och Nicholas. LÀs mer om Daniel Silva pÄ www.danielsilvabooks.com