(40)

Deadline

ljudbok


Pensionen nÀrmar sig med stormsteg för Annika Vestander, och trots pÄtryckningar frÄn chefen tÀnker hon inte jobba en dag över tiden. Nej, den 2 februari 2018 blir hennes sista dag och det Àr inte förhandlingsbart. Mordet, som skett i polishuset, har förstÄs högsta prioritet Àven om det inte Àr hennes Àrende. Annika blandar sig ocksÄ i en annan hÀndelse som skedde 50 Är tillbaka i tiden. Kommer hon klara sin deadline?

"Deadline" Àr den fjÀrde och sista delen i serien om polisinspektör Annika Vestander. Parallellt med Annikas polisarbete fÄr vi genom tidshopp Àven följa fallet som tar sin början Är 1967 pÄ stadens sjukhus.

I Cherstin Juhlins ABCD-serie fÄr vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spÀnnande kriminalromaner sÄ tar böckerna upp realistiska arbetsförhÄllanden inom polisen.

Cherstin Juhlin föddes 1948 och Àr bosatt i Kristianstad, i SkÄne. Hon har en 30 Är lÄng erfarenhet som polis och brottsutredare, och Àr nu pensionÀr. Under 10 Ärs tid har hon Àven varit kÄsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kÄserisamlingar.



3.6

40 recensioner

Lena

2022-10-19

Bra serie, men otroligt dÄlig upplÀsare.

Cecilia

2021-07-08

Mycket trevlig och lÀttlÀst!