(205)

De otrogna

ljudbok och e-bok


Fingrarna arbetar vant. Usb mot sladd, sladd till telefon. Hon har gjort det mÄnga gÄnger förr men aldrig mot sin egen man. Med ett mjukt surr meddelar mobilen att koden installeras. Hon lyssnar ut mot sovrummet men allt Àr tyst. SÄ lÀtt det Àr att överskrida en grÀns. Hon har lovat sig sjÀlv att aldrig göra det hÀr, men aldrig Àr ett ord för amatörer och nyförÀlskade.Hur vÀl kÀnner vi egentligen dem vi Àlskar?Som svensk spion mitt i Europa vet Bente Jensen vad det innebÀr att leva med lögner. Men nÀr hon upptÀcker en tung hemlighet i sin familj rÀmnar tillvaron. Och hemligheten visar sig dölja ett Àn större hot.I Syrien rasar kriget. Jonathan Green arbetar inom brittiska MI6 och leder en dold operation för att pÄverka Mellanösterns framtid. NÀr lögnerna brister möts Bente och Jonathan i ett tyst krig dÀr den du Àlskar kan vara din vÀrsta fiende.Andreas Norman Àr tillbaka med en ny internationell thriller efter succén med En rasande eld. Han leder in lÀsaren i en vÀrld av makt och kÀrlek, tystnad och hemligheter, med utgÄngspunkt i sina erfarenheter som diplomat.


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

3.5

205 recensioner

Tina

2022-04-03

KÀndes som om tvÄ parallella historier, en om de Àktenskapliga problemen och en om vÀgvisaren i Syrien som pÄ ett ganska krystat sÀtt skulle vÀvas ihop. Var historia var bra berÀttad men den i Syrien var lite för vÄldsam för min smak.

Ann-Kristin

2021-12-25

GĂ„r direkt till bok 3

Peter

2021-12-19

Är detta verkligen samma författare som till En Rasande Eld? I denna boken Ă€r Jensen helt annorlunda Ă€n i första. Klart sĂ€mre tyvĂ€rr.