(2)

David Copperfield del 3

e-bok


I denna tredje och sista del i berÀttelsen om David Copperfield möter vi en lyckligt gift unga man, som Àlskar sin hustru trots att hon visat sig vara helt inkapabel att sköta deras gemensamma hushÄll. I det lyckliga parets vÀnskapskrets Àr Àktenskapen dock inte lika lyckade. Agnes, som David hyser en hemlig förÀlskelse för, anklagas för otrohet i sitt Àktenskap, och Lilla Emily rymmer frÄn sin familj.

Snart drabbas David Copperfield av flera tragedier, som vÀnder hans liv pÄ Ànda. Ska han lyckas rÀdda sig sjÀlv och de han Àlskar frÄn vanÀra och död?

Vi möter den unge David Copperfield, och fÄr följa med under hans Àventyrliga uppvÀxt och in i vuxen Älder. \"David Copperfield\" anses vara författaren Charles Dickens mÀsterverk.

Charles Dickens (1812-1870) var kanske den mest framgÄngsrika och Àlskade brittiska författaren under 1800-talet, en popularitet som fortsatt i vÄra dagar. Han förenar oförglömliga personportrÀtt och en kÀnsla för medryckande berÀttelser med en blick för samhÀllets utsatta existenser.