(7)

David Copperfield del 1

e-bok


"Huruvida jag sjÀlv blir hjÀlten i min egen levnadsaga eller om det blir nÄgon annan som kommer intaga den platsen, skola följande blad utvisa."

Vi möter David Copperfield nÀr han kommer till vÀrlden. De barnmorskor och lÀkekonstkunniga som fanns i grannskapet hade följt hans utveckling sedan lÄngt innan de hade nöjet att trÀffa den lilla pojken i livet. De var alla rörande ense om att den unge herrn skulle ha ett oturligt liv.

I denna första del av den klassiska berÀttelsen om David Copperfield följer vi honom under hans barndomstid, och första skolÄr.

Vi möter den unge David Copperfield, och fÄr följa med under hans Àventyrliga uppvÀxt och in i vuxen Älder. \"David Copperfield\" anses vara författaren Charles Dickens mÀsterverk.

Charles Dickens (1812-1870) var kanske den mest framgÄngsrika och Àlskade brittiska författaren under 1800-talet, en popularitet som fortsatt i vÄra dagar. Han förenar oförglömliga personportrÀtt och en kÀnsla för medryckande berÀttelser med en blick för samhÀllets utsatta existenser.



3.9

7 recensioner

Anna

2021-02-12

LÀst bÄda delarna av boken. En helt fantastisk berÀttelse. Den blev snabbt en av mina favoriter genom livet!