(16)

David Bowie 1947-2016

ljudbok


Pop- och rockikonen David Bowies död den 10 januari 2016 träffade många av oss som ett hårt slag. Men som en av de tio största i pop- och rockhistorien är han odödlig.

Berättat med stor känslighet och kunskap om artisten, ikonen, konstnären David Bowie och hans liv. Från hans tidiga barndom till den dag då han lämnade oss för en plats bland The Stars.

Författaren, Per Åke Jansson, är en av landets största kännare av David Bowie. han har tidigare givit ut en bok om David Bowie, ”Bowie på svenska”, och blev intervjuad i många massmedier – SVT, SR och de stora dagstidningarna – för att kommentera Bowies död.



2.9

16 recensioner

Jan

2023-09-22

Är det här ett skämt? Usel uppläsning, tråkig och antingen är det uppläsaren som börjar om eller också klickar tekniken. Jösses! Gav upp efter några timmar.

Anonym

2023-08-04

Bra innehåll men katastrofal inspelning och uppläsning ned dåligt uttal av engelska ord och namn. Känns som om det är en hemmainspelning på kasettbabdspelare. Riktigt dåligt och synd på en bra bok... Tur att inläsaren inte läst in några fler böcker.

Daniel

2022-06-22

Dåligt uppläst, samma stycken som upprepas. Jag trodde först det var fel på min spelare men boken är tydligen inspelad på detta vis. Samma kapitel och stycken som upprepas flertal ggr. Riktigt uselt. Jag tröttnade efter två timmar. Synd. Bowie är en av mina favoritartister och hade sett fram emot denna bok.