(16)

Dagsländor

ljudbok och e-bok


Det har gått strax över fem år sedan världen gick under. Sedan dess har Glenn bott i en bunker tillsammans med ett antal andra Göteborgare.

De längtar alla efter att komma bort från det enahanda livet i bunkern. Men det är ännu inte säkert att lämna tryggheten, Glenn börjar dock bli uttråkad och önskan om att få göra något meningsfullt igen tar över. Han bestämmer sig för att gå upp.

Allt är annorlunda, tyst och tomt. Inga vanliga storstadsljud hörs. Glenn är inte ensam i staden utan möter flertalet människor som alla hanterar undergången på olika sätt. Nedräkningen började sekunden de lämnade bunkrarna, det alla har gemensamt är att alla är medvetna om döden som väntar.

“Dagsländor” är en undergångsroman om människan, gemenskapen, jorden och Göteborg. Det är en fascinerande historia om hur människor beter sig när de vet att döden är nära och att framtiden inte spelar någon roll.

Klicka in på www.dagslandor.se för spellistor, kartor och annat extramaterial till denna postapokalyptiska berättelse.



3.3

16 recensioner

Roland

2022-07-29

Kort och udda bok i genren postapokalyps. Inga zombies eller laglösa gäng. Men en hel del tragikomiska inslag och ett slut man inte riktigt vet vad man ska tro om.

torbj?rn

2021-08-03

Konstig.