(343)

Dagboken jag faktiskt skrev

ljudbok och e-bok


Uppföljaren till Jessika Deverts omtyckta romandebut!

Nytt Är, nya möjligheter - och vÄr hjÀltinna frÄn Dagboken jag aldrig skrev Àr tillbaka! Efter ett Är av 50-Ärsfirande blandat med vallningar, mormorsÄngest och viss romantik har vardagen nu ÄtergÄtt till det normala.

Men att vara femtio plus verkar vara precis lika komplicerat som att vara fyrtionio! Speciellt nÀr man tampas med en sambo som Àr fullkomligt förtjust i den dÀr nya, snygga och unga arbetskamraten. LÀgg ocksÄ till en sjuk mamma, en knepig syster, akvarellkurser, misslyckade skönhetsbehandlingar och Äldersnoja sÄ Àr receptet komplett!

Tur att allt fÄr plats i den dÀr dagboken...

Dagboken jag faktiskt skrev Àr uppföljaren till Jessika Deverts hyllade debut Dagboken jag aldrig skrev. En rapp och rolig Bridget Jones för en mogen publik - fullpackad med igenkÀnning och Göteborgsmiljöer!



4.3

343 recensioner

Ann-Kristin

2022-10-29

BĂ€ttre Ă€n första delen som jag ocksĂ„ tyckte mycket om. HĂ€rlig skildring av ”livet mitt i livet” och sjĂ€lvklart en bonus att bokets ”jag” besöker mitt favoritstĂ€lle (”2112”) och andra, för mig, vĂ€lkĂ€nda platser. Först i allra minuterna kom jag pĂ„ att jag aldrig hört hennes förnamn. Smart! Rekommenderas!

Nazli

2022-09-01

Det hĂ€r boken Ă€r absolut en av de bĂ€sta jag har lĂ€st, och att den Ă€r upplĂ€st av Klara Zimmergren gör boken Ă€nnu mer fantastisktđŸ€©

Annelie

2022-08-27

Mycket bra och underhÄllande bok