(207)

Dagarna med dig

ljudbok och e-bok


Dagarna med dig Ă€r en episk kĂ€rleksroman i samma anda som En dag, dĂ€r försoning och hopp stĂ„r i centrum. Det handlar om omöjliga drömmar och brutna löften – men framförallt om en kĂ€rlek som övervinner allt.

Sarah vet att mötet med Eddie Ă€r pĂ„ riktigt. De tillbringar sju fantastiska dagar tillsammans och drabbas av en stark och ömsesidig förĂ€lskelse. PĂ„ den Ă„ttonde dagen ska Eddie resa ivĂ€g pĂ„ en sedan lĂ€nge bokad semester, och lovar att ringa henne pĂ„ vĂ€g till flygplatsen. Men samtalet kommer aldrig. Eddie tycks ha försvunnit frĂ„n jordens yta. Sarahs vĂ€nner sĂ€ger till henne att gĂ„ vidare, men det Ă€r omöjligt – Sarah vet att kĂ€nslorna var besvarade, hon har aldrig varit sĂ„ sĂ€ker pĂ„ nĂ„got i hela sitt liv. Hon försöker desperat att förstĂ„ vad som har hĂ€nt, och gör en upptĂ€ckt som förĂ€ndrar allt. Det visar sig att deras förflutna Ă€r sammanlĂ€nkade genom tragiska hĂ€ndelser. Kan deras kĂ€rlek överleva, trots allt?



3.9

207 recensioner

Hjördis

2023-10-23

Är inte sĂ„ förtjust i böcker dĂ€r författaren manipulerar lĂ€saren. Ska man fĂ„ behĂ„llning av den hĂ€r boken mĂ„ste man lĂ€sa/lyssna en gĂ„ng till.

Annelii

2023-09-16

en helt fantastisk bok. UpplÀsaren passade perfekt .

Suzanne

2023-04-22

Utdragen och sentimental smörja. En av de sÀmre böckerna jag lÀst. UpplÀsarens röst passade inte heller till karaktÀrerna, kÀndes för gammal. Ingen bok att ödsla tid pÄ.