(1080)

Dödsspelet

ljudbok och e-bok


En grupp tungt kriminella män blir fritagna från kriminalvårdsanstalten i Västervik där de sitter av sina straff för grova våldsbrott. En av dem är ledaren, Sergei Barkov, en våldsverkare som när ett intensivt hat mot Jessica Jackson efter tidigare sammandrabbningar. Nu hamnar de återigen på olika sidor om lagen när Jessica dras in i en intensiv jakt på de förrymda fångarna.

Samtidigt är Johannes, Jessicas son, på långresa i Sydostasien. I staden Chanthaburi i östra Thailand börjar reskassan sina och han blir snabbt ett tacksamt offer för en av de många bedragare som skor sig på aningslösa ungdomar långt hemifrån och innan Johannes vet ordet av är han indragen i en farlig härva med ortens gangsterkung och tvingas in i ett spel med livet som insats. Kommer han någonsin kunna ta sig hem till tryggheten i Småland igen?

Men på Mörkö står ingen trygghet att finna. En kamp på liv och död utspelar sig mellan Jessica och Sergei. Vem vinner och vem förlorar i dödsspelet?



4.0

1080 recensioner

Kerstin

2024-03-12

Lite för mycket dramatik i vissa avsnitt för att vara riktigt bra.

Jessika

2024-02-28

Skämskudde lite här och var för att det är så osannolikt så det blir tramsigt. Upprepningar gör att jag tror att uppläsningen hoppar men det gör den inte. Fortfarande helt ok grundstory.

Susanne

2022-10-10

Mycket bra bok