(196)

Compassioneffekten

ljudbok och e-bok


Vi pressar oss hÄrt idag, jÀmför oss med andra pÄ sociala medier, kÀnner oss otillrÀckliga och Àr rÀdda att inte duga eller att misslyckas. Med hjÀlp av self-compassion, sjÀlvmedkÀnsla, kan vi möta livets svÄrigheter med vÀrme, vÀnlighet, omsorg och förstÄelse istÀllet för sjÀlvkritik och krav pÄ prestation.

Vi vet att fysisk trÀning Àr viktigt för att vi ska mÄ bra. Nu visar modern hjÀrnforskning att vi ocksÄ kan trÀna vÄr hjÀrna för ökat vÀlmÄende. Med Compassioneffekten vill författaren visa pÄ olika ingÄngar till att skapa en inre trygghet. Genom att aktivera kroppens eget trygghetssystem fattar vi klokare beslut, vÄgar göra förÀndringar och blir bÀttre pÄ att leva i nuet.

» ... ett alldeles utmÀrkt sÀtt att vara snÀlla mot oss sjÀlva Àr genom sjÀlvmedkÀnsla. Det kan till och med vara det bÀsta sÀttet vi idag kÀnner till för att mÄna om sig sjÀlv och dÀrmed om andra. Det Àr dÀrför denna bok Àr sÄ viktig.«

Ur bokens förord av Stefan Einhorn, professor, författare och ordförande vid Centrum för Social HÄllbarhet vid KI



4.0

196 recensioner

Anonym

2023-07-10

VÀldigt bra! Tydlig och varm ton genom hela boken. Förklarar bakgrund till ev problematik och ger fina exempel pÄ lösningar. Skapar förstÄelse för styrkan i self-compassion.

alle.98

2023-03-22

TyvÀrr, sÄ dÄlig utrustning för inspelningen att jag inte klara lyssna pÄ boken. TrÄkigt!

Sara

2022-05-02

Ljudet pÄ inspelningen Àr
 inte bra.