(221)

Coco

e-bok


Den unge Miguel drömmer om att bli en framgÄngsrik musiker, precis som sin idol Ernesto de la Cruz. Men hans familj har lÀnge förbjudit honom för att nÄgonsin spela musik! Desperat efter att fÄ visa upp sin talang sÄ rÄkar Miguel hamna i de dödas hÀpnadsvÀckande och fÀrgsprakande vÀrld, efter en serie förunderliga hÀndelser.

DĂ€r trĂ€ffar han sina förfĂ€der och den bortglömde döingen HĂ©ctor och tillsammans ger de sig ut pĂ„ ett Ă€ventyr utöver det vanliga. Men det finns en hake; Miguel har bara fram till gryningen pĂ„ sig att Ă„tervĂ€nda till den levande vĂ€rlden innan han blir fast i dödsriket – för evigt!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska vÀrldar! Följ med pÄ Àventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen SuperhjÀltarna, Nemo och alla de andra frÄn DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det Àr dags för Àventyr!



4.0

221 recensioner

Alexandra

2022-08-12

Barnen gillade boken mycket!

Göran

2021-10-24

Super kort men bra

elfina.73

2021-08-15

FörlĂ„t men den var inte bra! För den var sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ kortđŸ˜€