(17)

Claires hemlighet

ljudbok och e-bok


Claires hemlighet Àr en thriller med feministiska förtecken. Den förmedlar en rÀdsla som tyvÀrr alltför mÄnga kan kÀnna igen sig i. Men hÀr finns ocksÄ starka vÀnskapsband och kÀrlek.

Claire har allt. En framgÄngsrik karriÀr inom mode och en dotter som studerar musik i London. Hennes charmige och kÀrleksfulla man Àr en av landets mest betrodda diplomater. Men dÄ och dÄ mÄste hon sminka över blÄmÀrken och bÀra solglasögon. Hon tror att hon döljer sin hemlighet för sina bÀsta vÀnner, men de kÀnner henne alltför vÀl. Till sist tar de saken i egna hÀnder och gör en plan. De ska se till sÄ att Claire blir fri frÄn sin vÄldsamme man en gÄng för alla. Men det blir inte riktigt som det var tÀnkt.

Barbara Taylor Bradford Àr uppvuxen i England och börjar skriva nÀr hon var sju Är. Hon har jobbat som journalist i mÄnga Är och bor numera i New York. Hon har skrivit en lÄng rad bÀstsÀljare, flera av dem har filmatiserats, och hennes romaner har översatts till 40 sprÄk och sÄlts i mer Àn 90 lÀnder.

LÀttlÀsta böcker frÄn Vilja Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för en vuxen lÀsare.


UpplÀsare: Sara Losten
LĂ€ngd:

3.7

17 recensioner

Helena

2023-05-01

JÀttebra men alldeles för kort