(310)

Cirkusdeckarna och medeltidsmysteriet

ljudbok och e-bok


Boken för alla som gillar spänning, fartfyllda äventyr, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri! Den nya, populära serien Cirkusdeckarna utspelar sig i en miljö som gjord för deckarmysterier.

De två största stjärnorna på Cirkus Pommery är de unga tvillingarna Kaspar och Katinka. Publiken häpnar när de visar sina fantastiska konster. Men Kaspar och Katinka gillar också mysterier. Och när den ovärderliga slottsnyckeln i guld försvinner från museet i Visby, där cirkusen är på besök, så tar tvillingarna upp jakten på tjuven. Det blir ett dramatiskt äventyr som leder ner till de kusliga gångarna under slottsruinerna ...

Dan Höjer, författare, ledamot i barnboksakademin och före detta chefredaktör på KP, har skrivit en fantastisk serie böcker om de elvaåriga tvillingarna Kaspar och Katinka på Cirkus Pommery. På cirkusen finns också andra färgstarka karaktärer, som den buttre men mästerlige clownen Jack, den svärande fröken Inga-Britt, som ibland slår sönder saker i ren ilska, och så tigertämjaren T-T, som är livrädd för tigrar!


Uppläsare: Dan Höjer
Längd:

4.6

310 recensioner

Filippa

2022-07-17

👍

annatmlh

2021-04-01

🌟🌟🌟🌟🌟/🌟🌟🌟🌟🌟 En klar 5/5, jag älskade verkligen den🤪

Malin

2021-01-24

#bra!