(10)

Cinema Paradiso - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Jag ligger pÄ den vÀlanvÀnda madrassen och tittar upp pÄ honom. Han stÄr och byter filmrullar. MÀnniskorna nere i salen har en paus mitt i kvÀllsfilmen. De vandrar runt i foajén, röker, gÄr pÄ toaletten, köper mer popcorn - och vet inte att uppe i maskinistrummet stÄr en helt naken biografmaskinist som sÀtter nÀsta filmrulle pÄ plats, medan hans upphöjda lem svajar vid varje rörelse.

Jag Àr en gift kvinna. Inte med biografmaskinisten Ulf, utan med Jens, som Àr gymnasielÀrare.

Det började för nÄgra Är sedan. Jens var pÄ studieresa i Florens med sina elever frÄn andra ring - och jag var uttrÄkad. Jag Àr egentligen en storstadsmÀnniska, mÄste jag erkÀnna. SmÄ samhÀllen ger mig klaustrofobi. Men Jens drömde om att bo lÄngt, lÄngt ute pÄ landet. SÄ detta samhÀlle blev en slags kompromiss. En kompromiss som ingen av oss trivs med ...

Hur ska detta sluta? Och kommer det sluta?"

LÀs Àven "Lördagsnatt, Savoy, Carrie och Roy".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.


UpplÀsare: Lena Ljung
LĂ€ngd: