(35)

Chilla - din guide till framtidens ledarskap

ljudbok


Söker du efter balans? Kanske balansen mellan arbetet Ă„ ena sidan och ”livet” Ă„ andra? Eller försöker du hitta en bra balans mellan att vara chef och att vara en medarbetare? Strunta i det! Hitta din rytm istĂ€llet – en skön rytm som lĂ„ter dig leva, arbeta och skapa med energi och glĂ€dje. Hur gör du det? Genom att lĂ€ra dig chilla!

I Chilla – Din guide till framtidens ledarskap presenterar personalvetaren, ledarskapscoachen, affĂ€rsutvecklaren och tidigare HR-direktören Anna Sanderoth Vilkas ett frĂ€scht perspektiv pĂ„ hur du som ledare skapar framgĂ„ng och en vĂ€lmĂ„ende organisation. I bokens fyra delar gĂ„r Anna pĂ„ ett pedagogiskt och personligt sĂ€tt igenom de delar av pusslet som framtidens ledare behöver kĂ€nna till och bemĂ€stra: den hĂ„llbara mĂ€nniskan, framtidens företag, modernt ledarskap och aktivt medarbetarskap.

Anna coachar dig till att bli en modig ledare som vet hur du fĂ„r dina anstĂ€llda att trivas, hur du bygger en trygg företagskultur och en gemensam framgĂ„ngssaga, hur du skapar lust att lyckas, hur vi mĂ€nniskor utvecklar kompetens – och mycket mer. En mĂ€ngd praktiska modeller hjĂ€lper dig att bygga ett framgĂ„ngsrikt ledarskap och en hĂ€lsosam, hĂ„llbar organisation.

Anna Sanderoth Vilkas Àr Master Certified Coach via International Coaching Federation, INLPTA Trainer & Business Communication Master Practitioner, fil.kand. i personal- och arbetslivsfrÄgor med inriktning psykologi. Hon har en internationell bakgrund och har arbetat som regionchef, HR-direktör och International Change Manager. Hon har varit vice ordförande för ICF Sverige och en av huvudutbildarna vid Gothia Akademi inom coaching och coachande ledarskap.

Anna Ă€r idag vd för Sumo Business Development. Hon stöttar ledningen i smĂ„ och mellanstora företag i att nĂ„ sin fulla potential – frĂ„n styrelsen och genom hela organisationen. Hon anlitas frekvent som förelĂ€sare och inspiratör, poddar i Vilkas Podderier och ICF Coachpodden samt bloggar pĂ„ annavilkas.com. Anna har C2 Proficiency, den högsta kvalifikationsnivĂ„n som ges av Cambridge Assessment English.



3.7

35 recensioner

Stefan

2023-10-09

Mycket saket vÀrda att tÀnka pÄ och jag fick Àven en bekrÀftelse pÄ att jag Àr nÄgot pÄ spÄret i mitt ledarskap. Började lyssna igen direkt efter slutorden.

Marie

2022-04-15

Anna delar generöst med sig av sina klokskaper och kryddar med egna erfarenheter som tydliga exempel. En bok att Äterkomma till och guidas av bÄde personligt och professionellt.

J

2022-01-17

Bra innehÄll men den blir jobbig att lyssna pÄ nÀr man hör alla inandningar och ibland Àven nÀr hon svÀljer.. Hade valt en annan upplÀsare.