(63)

Chefen som kom ut ur sitt rum

ljudbok och e-bok


BesvÀrliga situationer och medarbetare som inte kan samarbeta suger energi och tar stor plats i chefers medvetande. Den hÀr boken erbjuder lösningar pÄ konkreta problem.

Chefen som kom ut ur sitt rum handlar om hur man kan skapa goda relationer pĂ„ arbetsplatsen. Det gĂ€ller relationen mellan ledare och medarbetare – men framför allt hur man kan leda för att medarbetare sinsemellan ska fungera ihop.

Relationsproblem riskerar att bli organisationsproblem – motivationen urholkas och prestationen i arbetsgruppen blir lidande.

Boken vÀnder sig till vd:ar och chefer pÄ olika nivÄer, nya sÄvÀl som erfarna ledare; projektledare och informella ledare, och andra som Àr intresserade av hur man kan utveckla sina relationer till kollegor och chefer.

Vad Àr det dÄ för situationer som en ledare behöver kunna hantera?

‱ En eller flera medarbetare saknar förtroende för varandra. Konflikter uppstĂ„r som chefen behöver ta tag i.

‱ FörĂ€ndringar pĂ„ arbetsplatsen skapar rĂ€dsla och oro i gruppen vilket gĂ„r ut över prestationerna.

‱ Medarbetare kĂ€nner sig omotiverade och oengagerade för att de inte kĂ€nner till organisationens mĂ„l.

‱ KĂ€nslan av samhörighet vill inte infinna sig trots olika teamskapande aktiviteter.

‱ Chefen upplever att det Ă€r svĂ„rt att kommunicera och nĂ„ fram till sina anstĂ€llda. Förtroendet frĂ„n medarbetarna finns inte dĂ€r.


UpplÀsare: Tomas Hanzon
LĂ€ngd:

4.1

63 recensioner

Kariko

2021-11-26

Bra uppbyggd bok med kloka rÄd om ledarskap. Ett stort plus Àr att den ta med konkreta exempel och att varje kapitel avslutas med en kort sammanfattning som gör att man alltid kan blÀddra tillbaka ifall man vill lÀsa om nÄgot igen. Rekommenderas för dig som vill ha mer tips för att utveckla ditt ledarskap!

Marianne

2021-01-10

Mycket inspirerande och lÀrorik med omvÀxlande vetenskap, intervjuar, erfarenheter och konkreta exemplen. VÀldig behaglig berÀttar röst

Stellan

2020-09-10

Mycket bra bok som innehÄller mÄnga bra kÀllor för att arbeta vidare och utveckla sitt ledarskap i rÀtt riktning.