(370)

Champion

ljudbok och e-bok


»Om du gillade Hungerspelen kommer du att Àlska Legend.« SARAH REES BRENNAN

»Legend inte bara överlever hypen, den förtjÀnar den.« THE NEW YORK TIMES

»Champion Àr den helt uppslukande finalen i Legend-trilogin.« KIRKUS REVIEWS

June och Day har offrat mycket för medborgarna i Republiken och för varandra. Men det var lÄngt ifrÄn tillrÀckligt. Nu stÄr Republiken inför sin vÀrsta kris nÄgonsin och June, underbarnet, och Day, legenden, stÄr i hÀndelsernas centrum.

June har en hög befattning inom den styrande eliten och Day Àr en hyllad folkets hjÀlte. Men precis nÀr fredsavtalet med Kolonierna, som stridit med Republiken i snart ett Ärhundrade, ska bli verklighet orsakar en fruktansvÀrd pestsmitta panik i Kolonierna. Ett fullskaligt krig verkar oundvikligt. Den hÀr gÄngen kommer inte Republiken att kunna hÄlla stÄnd, och den enda lösningen Àr att finna ett botemedel mot smittan och det snabbt. Det Àr en kamp mot klockan, och samtidigt vacklar Days egen hÀlsa.

Day och June Àr Äterigen tvungna att sÀtta allt pÄ spel, inklusive de mÀnniskor de Àlskar. Kommer deras kÀrlek att bestÄ genom den slutgiltiga prövningen?

Den sista striden Àr hÀr.

MARIE LU [född 1984] Àr en amerikansk författare som fick ett stort internationellt genombrott med sin debutroman Legend, den första delen i en dystopisk science fiction-trilogi. Legend har sÄlts till 24 lÀnder och blev en New York Times bestseller. Filmversionen av boken kommer att produceras av teamet bakom Twilightfilmerna. Efter Legend och uppföljaren Prodigy kommer nu finalen, Champion. Marie Lu Àr bosatt i Los Angeles.


UpplÀsare: Ove Ström
LĂ€ngd:

4.3

370 recensioner

Emma

2024-04-02

den hÀr legend trilogin Àr de bÀsta böckerna som jag nÄgonsin lÀst!

Amanda

2024-04-01

Aj mitt hjÀrta

Tess

2022-01-22

Jag lÀste denna trilogin för ett par Är sedan och Àlskade den. Jag sa sedan till mig sjÀlv att jag skulle lÀsa om den igen nÀr minnet av berÀttelsen hade suddats ut. Den Àr lika bra som jag minns.