(6)

Chain Reaction

ljudbok och e-bok


Milo knÀppte sakta upp knapparna i jeansshortsen. Michaël tittade triumferande pÄ honom, som om han vunnit. Men Milo log tillbaka. Han skulle vinna det hÀr, oavsett vad som hÀnde. George tittade pÄ honom, och sedan pÄ Michaël.

”Vi behöver inte göra det hĂ€r”, sa George och smekte honom över armen.

”Kanske inte”, sa Milo. ”Men vi kanske vill?” Han sĂ„g ned pĂ„ sitt eget stĂ„nd och pĂ„ Georges kuk som var nĂ€stan lika hĂ„rd som hans egen. MichaĂ«l var ocksĂ„ mer Ă€n redo.

Milo tog George om kukroten och fick honom med sig.

Enzo Lecocq

Enzo föddes i Paris 1986, med en fransk pappa och en svensk mamma. Enzo har en liten lĂ€genhet under takĂ„sarna i Marais-kvarteren i Paris. Ibland gĂ„r han ut och söker inspiration för sitt skrivande bland barerna i nĂ€rheten, andra gĂ„nger stannar han inne tillsammans med en jazzskiva och ett glas Chablis. Sedan flera Ă„r arbetar han pĂ„ en roman, men har pĂ„ senare tid börjat roa sig med noveller, bĂ„de humoristiska och erotiska. ”Noveller för gay-killar har en tendens att bli alldeles för snaskiga. Jag ville skriva nĂ„gonting snyggare, annorlunda, som man inte behöver skĂ€mmas för att man lĂ€ser.”